Mobilització a Sant Julià per un sospitós de 'controlar' xalets

La policia ha muntat un dispositiu de recerca arran d'una alerta ciutadana que avisava de la presència d'un individu que rondava per una urbanització de Nagol; se l'ha controlat i se l'ha acabat alliberant

detencio
detencio

La policia ha intervingut aquest divendres a la tarda en una urbanització de Nagol, a Sant Julià de Lòria, després que els veïns constatessin la presència d'una persona que voltava pels xalets. Quan la policia ha arribat, el jove, segons la descripció dels veïns, havia marxat. Els agents han escorcollat la zona a la seva recerca. Una estona després ha estat controlat a la sortida nord de la parròquia en direcció a Andorra la Vella. La detenció s'ha deixat sense efecte en comprovar les circumstàncies de tot plegat.

L'alerta ciutadana s'ha donat poc abans de les 4 de la tarda. La policia s'ha mobilitzat. Diversos controls s'han establert a la zona des d'on havia arriat l'avís que un sospitós es passejava per una urbanització de fàcil accés per la CS 120 des del centre de Sant Julià de Lòria i que té una única entrada i sortida amb vehicle. No és el cas si es va a peu perquè hi ha passa el camí de Nagol, accessible per dos llocs, que permet anar cap a Sant Martí i sortir a Aixovall o a les Arades, o dirigir-se cap a l'església de Sant Serni des d'on es pot arribar a Sant Julià (urbanització Prat del Riu), Certés o Aixirivall.

xalet
Zona que ha estat escorcollada per la policia.

La policia ha establert diversos controls i aturava vehicles per comprovar que en el seu interior no hi havia el recercat. Alhora es mostrava una imatge del sospitós per si els conductors que accedien a la zona l'havien vist. Finalment, hores més tard, el jove que responia a la descripció feta pels veïns de Nagol que havien alertat de la presència d'una persona que els feia aixecar sospites ha estat localitzada a l'altura de l'antic complex conegut com Les Arades. Dos vehicles policials han controlat l'home i l'han fet entrar dins un dels cotxe patrulla.

Posteriorment s'han fet les verificacions oportunes i després de comprovar de qui es tractava -aparentment un resident que anava carregat amb una motxilla- i de poder determinar que el jove s'havia limitat a accedir en un jardí sense que fos massa conscient que estigués ben res que no tocava, se l'ha acabat alliberant.

Comentaris (1)

Trending