El turista borratxo que es va entestar amb una última cervesa i va acabar detingut

La policia acaba arrestant un jove de 27 anys a Ransol després d’haver d’acudir en tres ocasions almenys en un hotel de la vila canillenca perquè estava fent sarau amb altres companys també en situació d’embriaguesa

Una vista parcial d'arxiu de Ransol.
Una vista parcial d'arxiu de Ransol. arxiu

El fred convida a beure. Fa entrar en calor. Almenys aparentment. Fins al punt que aquest dimecres un grup d’hostes d’un hotel de Ransol van beure de valents. Fins a engatar-se. Amb l’alegria pròpia de l’alcohol a la sang van començar a buscar brega, i tot i que la policia va mirar de calmar-los en una, dues, fins a tres ocasions, al final se’n va haver d’endur detingut un d’ells per increpar-los de valent quan es va entestar, sí o sí, que volia fer una última cervesa. Però és que n’anaven tantes…

La primera alerta la va rebre la policia poc després de les 10 de la nit. Un grup de joves clients de l’hotel de la vila canillenca en qüestió anava tan passat de voltes que havia causat alguns aldarulls no ja només en el recinte hoteler sinó fins i tot en alguns edificis propers. A l’hotel, a part de causar molèsties a altres clients, també haurien causat algun dany a les instal·lacions. Res de l’altre dijous, tot sia dit de passada.

Però per evitar mals majors, els responsables de l’establiment van alertar la policia. En un primer moment els agents van aconseguir fer entendre als joves -al tomb de la trentena- que més valia una retirada a temps que acabar amb les manilles als canells. Va semblar que se n’anaven a dormir a la mona cadascun a la seva habitació. I es va donar l’afer per tancat i resolt. Però l’alegria a casa del pobre dura poc.

I a un dels membres del grup se li va posar a la barretina que volia beure’s una darrera cervesa. Suposadament per dormir del tot. Va tornar a la barra de la cafeteria de l’hotel i sabent la situació precedent i veient l’estat que presentava, li van negar la consumació. I aquí sí que es va embolicar la troca. Altre cop la policia cap a Ransol. L’home, un turista espanyol de 27 anys fora de sí, va embogir literalment i va arremetre contra els agents.

Pocs minuts després d’aquesta passada mitjanit ha acabat detingut. I la mona que hauria pogut passar a l’habitació de l’hotel, l’ha hagut de trastejar a les cel·les del despatx central de la policia. Molt més incòmodes i desangelades. Segur.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending