Un turisme s’emporta un parquímetre i s’encasta contra un fanal a Ciutat de Valls

De l’accident haurien sortit il·lesos els ocupants del cotxe, tot i que sí que ha generat un important rebombori a la zona

El cotxe ha quedat enquestat contra el fanal.
El cotxe ha quedat enquestat contra el fanal.

Aparatosa topada la que s’ha produït aquesta tarda al carrer Gil Torres d’Andorra la Vella. Un turisme ha perdut el control quan circulava per la zona i ha acabat xocant amb un parquímetre i un fanal. En principi, el succés només ha provocat danys materials, però no pas ferits.

L’accident ha tingut lloc cap a dos quarts de sis de la tarda, al carrer Gil Torres. Els veïns de la zona, de sobte, s’han vist sorpresos per un fort soroll. El responsable? Un turisme Fiat Panda que, per causes que ara s’hauran d’investigar, ha perdut el control i ha topat contra un dels laterals de la via.

En el xoc, ha arrencat un parquímetre i ha acabat enquestat contra un fanal, que també serveix de parada del bus comunal. Ràpidament ha arribat a la zona una patrulla de policia. També s’ha desplaçat un camió de bombers, tot i que cap ambulància. I és que, per ara, l’accident tot just hauria provocat desperfectes tant en el vehicle com en el mobiliari urbà.

Accident ciutat valls

 

Comentaris

Trending