Tres joves detinguts amb petites dosis d’‘speed’ al damunt

Els arrestos es van produir en el marc dels controls establerts en les carreteres de Sant Julià per detectar irregularitats i eventuals curses de cotxes

Control policial al coll de la Gallina.
Control policial al coll de la Gallina. POLICIA D'ANDORRA

Cercaven essencialment conductes al volant fora del que seria recomanable i legal i la policia va acabar detenint tres joves residents que portaven cadascun a sobre una dosi d’’speed’. El fet es va donar a darrera hora de la nit de divendres i els tres arrestats van recuperar la llibertat després de passar a disposició judicial durant la jornada d’ahir, dissabte, segons fonts jurídiques.

Donada la festivitat de Canòlich i sabedora que en carreteres secundàries de Sant Julià són dels indrets on s’estan fent, eventualment, el que es coneix com a curses de cotxes, la policia va muntar un dispositiu de control en diferents punts de la parròquia. En un d’aquests controls, al coll de la Gallina, els agents van aturar un vehicle per comprovar que tant els ocupants del vehicle com el propi automòbil estaven ‘en regla’.

Arran de l’aturada i control del vehicle, els agents van acabar arrestant-los a tots tres degut que cadascun d’ells portava al damunt una dosi d’’speed’, cadascuna de les dosis contenia, segons les fonts, pocs més d’un gram de droga. Després de passar a disposició del jutge i haver de satisfer la corresponent multa, els nois van recuperar la llibertat després d’haver fet una nit al despatx central de la policia.

Comentaris (1)

Trending