Tres detinguts per possessió de drogues

Un dels controlats portava a sobre 0,4 grams de metamfetamina, mentre que els altres dos duien pertites quantitats de cocaïna

Una bosseta amb metamfetamina.
Una bosseta amb metamfetamina.

La policia ha detingut els darrers dies fins a tres persones per possessió de drogues. En concret, tres homes. A dos se’ls va comissar cocaïna. Al tercer, se’l va trobar en un control rutinari duent a sobre una petita quantitat de metamfetamina.

Així s’ha informat des del cos d’ordre. La primera de les detencions va tenir lloc dimecres, pels volts de les dues de la matinada. En un control rutinari, una patrulla va localitzar un home de 30 anys a un aparcament del Tarter. En l’escorcoll se li va localitzar metamfetamina. En concret, 0,4 grams.

Hores més tard, cap a un quart d’onze, també un altre control, en aquest cas a la frontera del riu Runer. L’home, de 32 anys, portava a sobre 0,7 grams de cocaïna.

Finalment, la matinada de dijous es va controlar el tercer home, un resident de 31 anys. La policia estava efectuant un servei preventiu prop de locals d’oci nocturn a Arinsal. En la intervenció, se li van trobar 0,9 grams de cocaïna.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending