Trenca un aparador d’un cop de peu i marxa corrents cames ajudeu-me

Un parell de menors, de matinada, han volgut fer una gràcia de mal gust i han fet malbé la vidriera d’un establiment del carrer Bonaventura Armengol d’Andorra la Vella

L'aparador trencat, aquest matí.
L'aparador trencat, aquest matí. Toni Solanelles

Agents de la policia i del servei de circulació d’Andorra la Vella s’han hagut de mobilitzar aquesta matinada per mirar d’enxampar la persona -aparentment un menor d’edat- que d’un cop de peu ha trencat l’aparador d’un establiment de productes de disseny i decoració. I d’alertar els responsables de dit local per tal que activessin la reparació de la vidriera alhora que adoptessin les mesures de vigilància i seguretat adients atès que es podria arribar accedir a l’interior de la botiga, amb peces força quantioses en alguns casos.

Els fets haurien passat més enllà de les dues de la matinada quan almenys dos joves passaven una mica accelerat per la zona, al carrer Bonaventura Armengol de la capital. Probablement, els nois havien deixat la zona d’atraccions instal·lada aquests dies a l’aparcament del Parc Central en motiu de la festa major. Per fer la gràcia o aneu a saber per quin motiu, un dels nois ha deixat anar un cop de peu amb tota la força contra l’aparador, pràcticament tot de vidre. De ben segur que no pensava que el vidre cediria de la manera que ho ha fet.

Però el cert és que enmig d’un notable estrall, la vidriera s’ha trencat amb estrèpit, essent ben visible la ruptura. Els agents dels dos cossos esmentats s’han mobilitzat i, com a mínim, han delimitat l’espai per tal que els vianants no prenguin mal, mentre els responsables de l’establiment es posen mans a l’obra per refer el vidre trencat o, com a mínim, buscar una solució d’emergència. Més encara en un cap de setmana llarg almenys a la capital.

Les fonts consultades han assegurat que, a tot estirar, es tractava d’una bretolada. Que en cap cas hi ha hagut ni el més mínim intent de furtar res. I els joves que haurien protagonitzat la trencadissa, que haurien estat els primers sorpresos per tot plegat, haurien marxat cames ajudeu-me fins agafar l’avinguda Meritxell i córrer esperitats en direcció a Carlemany sense que, a priori, se’ls hagi pogut localitzar per demanar-los responsabilitats.

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending