Traslladen un home a l’hospital després de patir una severa caiguda al mig d’Encamp

El ferit, en un important estat d’embriaguesa, ha perdut l’equilibri a l’avinguda Joan Martí i l’han hagut d’atendre agents del servei de circulació i de la policia abans que arribés el SUM

Agents de circulació i de policia més algun vianant atenent el ferit.
Agents de circulació i de policia més algun vianant atenent el ferit.

Una ambulància del SUM ha hagut de traslladar aquesta tarda cap a l’hospital un home que ‘deambulava’ per Encamp i que producte de l’alta intoxicació etílica que sofria ha perdut l’equilibri i ha acabat patint una severa caiguda a l’altura del número 6 de la cèntrica avinguda Joan Martí. Al centre hospitalari se li haurà de fer la pertinent revisió per descartar que tingui cap lesió important més enllà de controlar-li l’embriaguesa.

L’incident ha passat poc després de les 5 de la tarda. La policia ha rebut l’alerta quan passaven uns 20 minuts d’aquella hora i quan la patrulla ha arribat al punt de la intervenció ja hi havien agents del servei de circulació comunal que estaven atenent l’home. El primer que han fet ha estat cobrir l’home amb una manta per evitar que patís fred, davant les baixes temperatures que es comencen a registrar i en presència de diversos curiosos.

encamp
Curiosos observant l'atenció a l'home caigut.

Segons les fonts consultades, l’home caigut hauria estat conscient en tot moment. L’individu, de 50 anys, es queixava especialment de dolor a les extremitats inferiors, especialment en una de les cames. Els agents l’han pogut identificar sense massa dificultats abans que una ambulància l’ha recollit per traslladar-lo cap a l’hospital on havia de rebre les cures pertinents.

Etiquetes

Comentaris

Trending