La gravetat de les lesions obliga a traslladar a Barcelona l’esquiador accidentat a Grau Roig

L’home, de 57 anys, ha patit una forta caiguda a la pista Camí de Pessons del domini de Grandvalira que li ha provocat un important traumatisme cranial

L'helicòpter arribant a l'hospital.
L'helicòpter arribant a l'hospital. Toni Solanelles

L’home que aquest matí ha patit un accident esquiant a la pista denominada Camí de Pessons, a Grau Roig, ha estat finalment traslladat a Barcelona. La gravetat de les lesions, principalment del traumatisme cranial que ha patit en colpejar-se el cap, han obligat els serveis mèdics a prendre la decisió d’ubicar-lo a la capital catalana per seguir amb el tractament. La situació seria força complicada.

Al volt del migdia un home de 57 anys que estava esquiant al domini de Grandvalira ha estat traslladat en helicòpter cap a l’hospital després de perdre l’equilibri i patir un fort cop al cap. Els serveis mèdics li han realitzat diverses proves, on s’ha constatat que patia lesions greus, en principi força complicades. La més preocupant seria un important traumatisme cranial, motiu pel qual se l’ha decidit traslladar fins a Barcelona per continuar amb el tractament. No caldria realitzar-li cap intervenció quirúrgica, de moment.

En patir l’accident, se li han fet les primeres maniobres d’urgència a la pista mateix, segons les fonts consultades l’home probablement no duia casc i d’aquí la gravetat de les lesions. Ràpidament, s’ha mobilitzat l’helicòpter perquè el traslladés al centre hospitalari.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending