Traslladada a l’hospital una dona per la mossegada d’un gos a Sant Julià de Lòria

Els fets han passat aquest dilluns a quarts de nou del vespre entre les urbanitzacions de la Costa de Nagol i el Prat del Riu

WhatsApp Image 2023 08 07 at 21.01.53
WhatsApp Image 2023 08 07 at 21.01.53

Els bombers, la policia i també els agents comunals lauredians han intervingut aquest dilluns al vespre després que una dona patís ferides per la mossegada d'un gos a la urbanització dels Prats del Riu a la carretera de la Rabassa, a Sant Julià de Lòria.

Els bombers s'han desplaçat amb una ambulància. La dona ha estat atesa al lloc dels fets que és molt utilitzat per passejar gossos, en un indret entre la Costa de Nagol i la urbanització del Prat del Riu. Posteriorment ha estat traslladada a l'hospital.

Segons els testimonis presencials dues dones passejaven els seus gossos que s'han barallat. Una d'elles s'ha posat entremig i ha rebut una queixalada al braç. Un home que també passejava el seu gos ha atès en un primer moment a la dona fins a l'arribada dels bombers i de la policia. Presentava unes ferides importants i està sent atesa a l'hospital. L'altra dona ha estat declarant a la policia en el mateix lloc dels fets fins a les nou de la nit.

L'ambulància al lloc on la dona va ser mossegada el dilluns passat.

Relacionat

La mossegada d’un gos a Sant Julià acaba sense denúncia i en mans de les asseguradores

Comentaris (31)

Trending