Torna a l’hospital el pres que trenca utensilis de vidre i se n’empassa els fragments

Es tracta del mateix reclús que fa una setmana va mantenir una forta batussa amb un altre intern que el va portar a un aïllament com a sanció

Entrada a Urgències de l'hospital.
Entrada a Urgències de l'hospital. Toni Solanelles

No és la primera vegada que ho fa. I al centre penitenciari no saben ja com posar-s’hi. És a la presó arran d’una baralla -ús de catana inclosa- que hi va haver fa uns mesos entre dues parelles joves a Encamp. Des de llavors, la seva conducta sobrepassa qualsevol qualificació. Resultant suposadament perillosa per a ell mateix i per a d’altres reclusos. Com en alguna altra ocasió, aquest diumenge hauria trencat algun utensili de vidre i, suposadament, se n’hauria empassat els fragments.

Això va obligar els responsables del centre penitenciari a activar els protocols corresponents i a la policia a dur al reclús al centre hospitalari. Hi ha estat fins aquest matí, després que se li fessin les corresponents exploracions radiològiques i les valoracions psiquiàtriques a l’efecte. Posteriorment hauria tornat a la Comella, on ja temen quina serà la següent.

Una imatge de l'accés al centre penitenciari.

Relacionat

Un pres aïllat i un altre a l’hospital després d’una batussa entre ells

I és que sense anar més lluny, l’anterior cap de setmana ja havia protagonitzat una batussa amb un dels interns més veterans del centre que va fer que aquest darrer -que no hauria presentat resistència per evitar qualsevol tipus de sanció ara que està a prop d’acabar el seu termini de reclusió- acabés a l’hospital i el primer, el pres que ara ha estat al centre sanitari, fos aïllat en una cel·la individual com a càstig.

Amb els pocs mesos que fa que està al centre, n’ha fet de tots colors, i de suposats intents d’autòlisi n’hauria dut a terme uns quants, malgrat que en més d’una ocasió els responsables penitenciaris ja no se’l prenen seriosament tal i que com marquen els protocols establerts s’han de realitzar les maniobres i actuacions que escaigui.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending