Torna al centre penitenciari ‘l’agressor del matxet’ després d’un reconeixement mèdic

Les proves que se li han fet a un dels joves que va protagonitzar la batussa de diumenge a la nit en un pis d’Encamp han descartat cap anomalia que li impedeixi complir presó provisional

Imatge d'una zona exterior del centre penitenciari.
Imatge d'una zona exterior del centre penitenciari. Toni Solanelles

El jove acusat d’un assassinat en grau de temptativa arran de la batussa que hi va haver diumenge al vespre en un habitatge del Pedral d’Encamp passarà, aquesta nit sí, la primera nit a la presó. El batlle el va enviar aquest dimecres poc després del migdia al centre penitenciari, on s’hi pot estar durant mesos, potser alguns anys, però poc després una indisposició el va dur a l’hospital. Les proves mèdiques que se li han fet aquest matí de dijous han descartat qualsevol anomalia i un cop donada l’alta facultativa se l’ha ingressat a la Comella.

Allí coincideix, encara que s’hauran de prendre les mesures d’aïllament o distanciament corresponents, amb l’altre jove amb qui va compartir jornada dominical d’alcohol i drogues i a qui va acabar tallant la cara, tot i que sortosament d’una manera superficial, fet que va estalviar un desenllaç que hauria pogut resultar fatal. Aquest altre jove, que prèviament havia agredit la parella de qui acabaria usant un matxet, està acusat d’un delicte de lesions amb arma. Tots dos tenen un llarg historial d’antecedents lligats a altercats relacionats amb les addiccions que sofreixen.

Un cotxe policial en les immediacions de l'hospital.

Relacionat

L’‘agressor del matxet’ és enviat a la presó per intent d’assassinat però acaba de nou a l’hospital

El jove que avui ha retornat a la presó després de passar la nit a l’hospital atès que aquest matí tenia proves d’avaluació, ja va haver de ser traslladat dimarts al centre hospitalari quan estava a la Batllia per presta declaració.  Llavors vas ser atès arran d’un desmai i va acabar dormint per tercera nit consecutiva a les cel·les del despatx central de la policia.

Comentaris

Trending