Topada sense ferits entre un camió i un turisme a la rotonda de la Margineda

El trànsit no s’ha hagut de tallar perquè queda un carril lliure de baixada, tot i que sí es vol girar en direcció Andorra la Vella cal fer la maniobra en el segon punt rodó

El camió i el turisme han topat ja a dins la rotonda.
El camió i el turisme han topat ja a dins la rotonda. Mobilitat

Aparatós accident el que s’ha produït aquest migdia a la rotonda de la Margineda. En el xoc s’han vist implicats un camió i un turisme. En principi, tot just hauria provocat danys materials, a banda, això sí, de complicacions de trànsit a la zona.

La topada s’ha produït quan tots dos vehicles, que circulaven en direcció Sant Julià, es trobaven dins la rotonda. Per tant, no circulaven a una excessiva velocitat, fet que ha evitat, en principi, que cap persona hagi resultat ferida. Això sí, tant el camió com el turisme han quedat travessats en mig del punt rodó, tallant un dels carrils.

 Cap a la zona s’ha desplaçat una patrulla del servei de circulació d’Andorra la Vella. El trànsit no s’ha hagut de tallar, ja que els vehicles poden passar pel costat. Això sí, per girar i poder tornar en direcció cap a la capital cal arribar fins a la segona rotonda, al més propera a Sant Julià.

Etiquetes

Comentaris

Trending