Un dels temporers expulsats per no voler marxar en l’auge de la pandèmia acaba a la presó

Sense papers al seu dia, se’l va fer fora del país a canvi de no haver de fer quinze dies d’arrest domiciliari, aquest cap de setmana se l’ha tornat a detectar al Principat i haurà d’estar-se quinze dies a la Comella

Una imatge de l'exterior del centre penitenciari.
Una imatge de l'exterior del centre penitenciari. Toni Solanelles

Conseqüències de la pandèmia i del treball temporal. I d’altres anomalies i irregularitats, és clar. A primera hora de la tarda d’aquest diumenge ha ingressat al centre penitenciari un home de nacionalitat argentina que l’estiu passat, després que es posés límit a l’estada de temporers que havien quedat travats a Andorra per la crisi sanitària, va acabar sent expulsat del país.

Havent de complir com ha de complir ara quinze dies d’arrest domiciliari, sembla evident que al seu dia, quan se’l va acabar fent fora, inicialment se li havia imposat l’esmentat arrest simbòlic que va bescanviar per l’expulsió. En principi no hauria d’haver passat res d’estrany si no fos perquè aquest cap de setmana, al temporer en qüestió, se l’ha tornat a enxampar a Andorra.

Havent contravingut, per tant, l’ordre d’expulsió, ha de complir els quinze dies d’arrest domiciliari. I com que no té l’home domicili al Principat, li toca complir-los a la Comella, tot i que és plausible que n’acabi fent menys si té un bon comportament. I després, com al seu dia en plena voràgine de la pandèmia, haurà de deixar el Principat. De nou.

Comentaris (3)

Trending