Surt d’un edifici de la Baixada del Molí i ‘cau’ dins la rasa que hi té FEDA

L’incident ha causat un bon ensurt i diversos operaris de les obres i agents del servei de Circulació del comú d’Andorra la Vella han acudit al lloc dels fets

El vehicle ha acabat amb les rodes davanteres 'atrapat' a la rasa.
El vehicle ha acabat amb les rodes davanteres 'atrapat' a la rasa.

Per causes que s’hauran d’acabar d’aclarir, el conductor d’un vehicle Hyundai I30 que sortia de l’aparcament d’un dels edificis Quirola de la Baixada del Molí d’Andorra la Vella ha acabat amb les rodes davanteres encaixonades a l’interior de la rasa que hi ha a la zona, producte de les obres per connectar amb el centre de la ciutat l’energia calòrica produïda pel sistema de cogeneració. L’incident a causat un bon ensurt al conductor més enllà d’un notable terrabastall.

Sortosament, i més enllà dels danys que hagi pogut sofrir el vehicle producte del cop arran de la caiguda en el clot, no s’ha hagut de lamentar cap altra incidència. Operaris de la constructora que està duent a terme els treballs de canalització del projecte de FEDA i agents del servei de Circulació del comú de la capital s’han acostat fins a l’indret per interessar-se per l’estat del conductor del vehicle, per saber què havia passat i mirar de ‘remuntar’ el cotxe.

vehicle
 

 

Comentaris (4)

Trending