El sobreescalfament d’un patinet va ser l’origen de l’ensurt en un edifici a l’avinguda Santa Coloma

El giny elèctric s’estava carregant als baixos de l’immoble i va fer una espessa i intensa fumera que va fer sortir al carrer gairebé tots els ocupants que hi havia dissabte a la nit al bloc

Els serveis d'emergència a l'incendi de dissabte
Els serveis d'emergència a l'incendi de dissabte

El sobreescalfament d’un patinet elèctric que s’estava carregant va ser l’origen de l’espessa i intensa fumera que hi va haver dissabte en un edifici de l’avinguda Santa Coloma i que va portar pràcticament tots els ocupants que hi havia en aquell moment a l’immoble a sortir del mateix tement que podia passar qualsevol cosa. Sortosament tot va quedar en un ensurt i no es va haver de lamentar cap incidència més.

Que se’n tingui constància, és el primer cop o, com a mínim, un dels primers que un ensurt d’aquestes característiques té com a origen el sobreescalfament d’un patinet elèctric. S’estava carregant als baixos de l’edifici i, sortosament, sols va fer fum, en cap moment la càrrega va degenerar en flama. L’incident va passar dissabte al tomb de les 10 de la nit i inicialment l’avís dels propis veïns era d’allò més angoixant.

Els bombers a l'edifici afectat pel fum.

Relacionat

Mobilització de bombers per un avís de fum a l’avinguda Santa Coloma

Una vegada arribats els efectius dels bombers seguint els protocols establerts, de seguida es va veure que no hi havia res de greu i que una vegada s’airegés la zona on hi havia el patinet i que era la que havia quedat més fumada la normalitat es podria restablir. Els agents del cos de prevenció i extinció d’incendis van estar tot just una hora al lloc dels fets i no van haver d’atendre cap dels veïns espantats.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending