Mobilització de bombers per un avís de fum a l’avinguda Santa Coloma

El petit incendi ha generat angoixa entre els veïns, però finalment l’actuació ha estat ràpida i no s’ha hagut d’atendre cap de les persones de l’edifici

Els bombers a l'edifici afectat pel fum.
Els bombers a l'edifici afectat pel fum.

Al volt de les 22:00h d’aquest dissabte s’ha requerit l’actuació dels bombers a l’avinguda Santa Coloma d’Andorra la Vella per un avís de fum. De fet, s’ha generat certa angoixa i preocupació entre els veïns per la fumera que s’ha generat, però finalment ha quedat en un ensurt. L’actuació ha estat ràpida i no s’ha hagut d’atendre cap de les persones de l’edifici.

Els fets han ocorregut a un dels blocs de pisos a l’altura de l’Hotel President, on s’ha detectat una fumera que sortia d’un dels habitatges. En primer lloc s’ha desplaçat la policia per tal de desallotjar en cas de ser necessari, així com per permetre un bon accés del camió de bombers, que ha acudit ràpidament.

Tots els veïns que es trobaven als seus domicilis han sortit al carrer per poder facilitar l’actuació dels cossos d’emergència per tal de pal·liar el que finalment ha quedat en un ensurt. L’incendi ha tingut poca afectació i no ha tingut més rellevància que la fumera que ha alertat els veïns. Una hora després, les dotacions s’han retirat del lloc sense haver atès cap de les persones de l’edifici.

WhatsApp Image 2023 06 03 at 22.48.12
 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending