Un segon furt porta la policia a detenir l’home que robava en una empresa d’Escaldes

L’arrestat, que no es van endur res en la segona ocasió que va entrar en les dependències de la companyia, buscava diners i és de l’entorn mateix de la firma

L'empresa afectada té les seves instal·lacions a Casa Sucarana.
L'empresa afectada té les seves instal·lacions a Casa Sucarana. Toni Solanelles

El segon furt no li va sortir gens bé. Ni va aconseguir endur-se diners, que era la seva única pretensió i, a més a més, els elements que va deixar han portat la policia a detenir-lo. Es tracta de l’autor, presumpte, de dos furts amb força que en qüestió de poc més d’un mes hi ha hagut en les instal·lacions d’una empresa de transport ubicada a l’avinguda de les Escoles d’Escaldes. L’arrestat, com sospitaven els investigadors i sobretot els responsables de la companyia afectada, és del propi entorn empresarial.

El primer furt va ser el cap de setmana de Tots Sants, probablement la matinada del darrer divendres a dissabte d’octubre. Un desconegut hauria forçat la porta de l’empresa en qüestió i va anar directe a la caixa registradora. S’hauria endut tots els diners en efectiu i en bitllet. En canvi, hauria deixat les monedes que hi havia a la caixa per no haver de carretejar, suposadament, amb tant pes.

A Casa Sucarana, que és on té les seves instal·lacions l’empresa en qüestió, hi ha d’altres companyies que hi tenen la seva seu empresarial, però cap d’elles no va resultar afectada. D’aquí que tant els responsables de l’empresa com els investigadors de seguida van començar a analitzar l’entorn de l’empresa. Persones que haguessin acabat amb una mala relació. També es van intentar recuperar imatges de les càmeres de videovigilància, sense que s’obtinguessin gaire elements.

L'empresa afectada té la seva seu a Casa Sucarana.

Relacionat

La policia investiga un furt en una empresa de l’avinguda de les Escoles d’Escaldes

Aquest darrer dilluns, segons fonts properes a la investigació, hi hauria hagut un nou accés il·legítim a la mateixa empresa. Un altre furt amb força. L’entrada va existir, però en aquesta ocasió l’individu en qüestió no es va endur res. L’empresa ja hauria tingut la precaució de no deixar diners. En canvi, però, aquest segon furt va permetre a la policia recuperar nous indicis que van conduir al sospitós que va ser detingut aquest dimarts al migdia.

Fonts consultades han mostrat la seva sorpresa relativa en saber que s’havia produït. A l’empresa, però, almenys hi ha la ‘tranquil·litat’ que s’ha acabat resolent un fet que començava a inquietar. “Són coses que de vegades passen”, han esmentat les fonts. Tots els consultats han assegurat que, tot i respectant la presumpció d’innocència, no hi ha dubte de la implicació del detingut amb els fets en qüestió.

Comentaris

Trending