La policia investiga un furt en una empresa de l’avinguda de les Escoles d’Escaldes

El succés, que no hauria afectat cap altre dels locals que hi ha en les instal·lacions de Casa Sucarana, va passar durant el cap de setmana passat

L'empresa afectada té la seva seu a Casa Sucarana.
L'empresa afectada té la seva seu a Casa Sucarana. Toni Solanelles

La policia investiga un furt amb força que hauria passat aparentment durant el cap de setmana en la seu d’una de les empreses que esta ubicada a les instal·lacions de Casa Sucarana, a l’avinguda de les Escoles d’Escaldes. Cap altre dels locals que hi ha en aquell edifici no s’haurien vist afectats, amb la qual cosa es dóna per fet que el suposat lladre o lladres només tenien interès amb aquell establiment, amb la qual cosa no es descarta que hi tingués alguna mena de vincle.

Ara per ara no hi ha cap línia clara d’investigació més enllà de la possibilitat que es tracti d’algú de l’entorn de la companyia afectada, del sector del transport. Que el desconegut o desconeguts que van accedir a les instal·lacions, probablement la nit de divendres a dissabte de la setmana passada van forçar la porta, sembla clar. I que els individus que van accedir dins de la seu empresarial es van endur els diners que van trobar a la caixa, segons fonts properes a la investigació, també és evident.

Segons aquestes fonts, el lladre o lladres sols van endur-se els diners en efectiu i de bitllet. Les monedes que hi havia a la caixa, procedent a la facturació en metàl·lic de la setmana, es van quedar al lloc. No hi havia res més regirat ni, a priori, no s’ha trobat a faltar res a faltar. Ni terminals informàtics ni documentació de cap mena. Responsables de l’empresa haurien advertit la policia dissabte passat al migdia, segons que ha sabut ara l’Altaveu.

Inicialment es va acostar al lloc dels fets una patrulla de seguretat ciutadana. En constatar que, efectivament, tot apuntava a un furt amb força, el cas va passar a mans de l’àrea de policia criminal, que és qui fa les indagacions escaients. Les fonts consultades han explicat també que malgrat que s’han recuperat imatges de càmeres de seguretat que hi ha la zona, aparentment aquestes gravacions no deixen entreveure cap persona que s’acosti en aquell lloc.

Comentaris

Trending