Salven un gos que se l’enduia el corrent del riu al pont de la Margineda

Dos agents de policia que feien una ronda ordinària s’han trobat el propietari de l’animal visiblement alterat perquè veia com el ca no podia vèncer l’aigua nedant a contracorrent

Un dels agents amb el gos a la llera del riu.
Un dels agents amb el gos a la llera del riu. policia d'andorra

Dos agents de policia que aquest matí feien una ronda ordinària per la zona del pont de la Margineda han contribuït decisivament a poder recuperar un gos que havia caigut al riu i que cada cop tenia més difícil de poder remuntar vista la força de l’aigua.

Els dos funcionaris, fent la patrulla habitual, han topat de sobte amb un home visiblement alterat, que els ha explicat que havia vist el seu gos caure al riu i l’havia perdut de vista. Els agents han fet un trajecte d’uns 500 metres, cadascun per un dels marges del riu, i han aconseguit divisar l’animal, que mirava de nedar contracorrent.

En acostar-se a una de les vores, se l’ha pogut ajudar finalment a sortir de l’aigua. El gos presentava un estat correcte tot i que estava visiblement afectat pel cansament físic de la lluita contra el corrent. La policia ha difós la ‘gesta’ a través de les seves xarxes socials tot celebrant el fet d’estar “feliços per haver-los pogut ajudar”.

Comentaris (4)

Trending