Una de les rodes del toro que manipulava l’operari mort va sortir del carrer i el giny va bolcar

L’home, de 62 anys i resident de llarga durada al Principat en dues etapes, serà acomiadat amb una missa funeral aquesta tarda de dimarts a l’església de Sant Esteve

El toro es va precipitar per un marge.
El toro es va precipitar per un marge.

Al tram final del carrer de la Closa, en una mena de cul de sac on NA Grup hi té una mena de petit centre de logística i gestió de transport i on hi estaciona alguns dels seus camions, el vial, sense asfaltar ni res que se li assembli, no té cap tanca de protecció respecte del terraplenat, del marge que queda més avall. L’operari que aquest diumenge manipulava un toro mecànic tot descarregant un camió no va calcular prou bé amb tota la mala fortuna que una de les rodes li va anar a parar fora de la via. I l’elevador va bolcar, precipitant-se marge avall.

La màquina, d’algun centenar de quilos, va anar a parar damunt del malaurat treballador, que segons les fonts consultades va morir a l’acte. Els sanitaris que van traslladar-se fins al lloc dels fets, a tocar de l’avinguda Santa Coloma, a la confluència amb el carrer Gil Torres, no hi van poder fer res de res. La defunció, ho hauria certificat aquest dilluns l’autòpsia, va ser instantània. Res a fer-hi. L’home de 62 treballava per a l’empresa d’una de les poques, sinó la única empresa de transport del Principat que de manera regular treballa els diumenges.

Un camió dels bombers amb grua treballant per recuperar el carretó bolcat.

Relacionat

Un operari d’una empresa de transport mor en caure-li al damunt el carretó elevador que manipulava

El malaurat operari, que feia uns cinc anys que havia tornat al Principat després de marxar-ne, i després de fer una primera llarga estada al país, on havia tingut certa requesta a la nit andorrana, serà acomiadat aquest dimarts a la tarda. La missa funeral està prevista per a les 4 de la tarda a l’església de Sant Esteve d’Andorra la Vella. Prèviament, de les 10 del matí a la 1 del migdia, a la sala 3 de les vetlles del tanatori nacional, a Escaldes, la família rebrà el dol. Deixa vídua i dues filles, una establerta al Principat i l’altra fora.

L’accident laboral mortal va ocórrer poc abans de la 1 del migdia d’aquest diumenge i tot seguit, en veure l’abast de tot plegat, es van mobilitzar ràpidament les emergències mèdiques i les relatives als cossos de seguretat. Els bombers, amb un camió grua, l’únic que van poder fer va ser remuntar el toro mecànic bolcat. Les assistències sanitàries no van poder fer gran cosa més que confirmar la defunció.

Comentaris (5)

Trending