Roba les joies a una companya de pis, les ven i en voler fer marxa enrere acaba detingut

L’arrestat, un jove resident de 21 anys, va obtenir uns dos mil euros per la venda del material furtat i ha acabat condemnat per la via ràpida

Una imatge d'arxiu de joies d'or blanc.
Una imatge d'arxiu de joies d'or blanc. ARXIU

Tres companys de pis, dos germans i una tercera noia. Un dels germans, un resident de 21 anys, ‘es passa de llest’ o el que sigui, i acaba prenent algunes joies a l’amiga amb qui conviu. No només li roba les joies, és que les acaba venent a una joieria de compra-venda d’or. Dies després, els uns pels altres, sembla que intenten recuperar les joies per retornar-les a qui era la seva propietària. La única forma de fer-ho, però, era advertint la policia. I això va suposar la detenció del noi.

L’arrest s’hauria produït dimarts passat a la tarda després que el noi acabés quedant al descobert, aparentment, per la seva pròpia germana, que hauria estat qui hauria fet les gestions amb l’establiment del qual el noi arrestat hauria obtingut uns dos mil euros per la compra-venda de les joies de la companya de pis. La joieria hauria advertit que no hi havia res a fer. I que l’única sortida que quedava era trucar a la policia.

Davant d’això, i amb la voluntat íntegra de retornar a la companya de pis el que era seu, la germana va contactar amb la policia i es va activar el que hauria estat la detenció del noi, que després de passar a disposició judicial hauria estat condemnat per la via ràpida sense necessitat d’haver d’ingressar al centre penitenciari.

Etiquetes

Comentaris

Trending