Reduït un home al Forn de Canillo per encarar-se a sanitaris i policies

L’equip d’atenció mèdica s’ha activat per anar a cercar un veí amb un atac d’angoixa i ha hagut de reclamar la presència policial davant l’alteració que patia

Un sanitari i un agent entre un vehicle policial i l'ambulància al peu de l'immoble on han passat els fets.
Un sanitari i un agent entre un vehicle policial i l'ambulància al peu de l'immoble on han passat els fets.

La policia ha hagut d’endur-se emmanillat aquest vespre d’un habitatge del Forn de Canillo un home que ha protagonitzat un episodi de violència contra els sanitaris i els agents enmig d’una crisi d’ansietat. Els fets han passat poc abans de 2/4 de 9 i dues patrulles de policia s’han hagut de desplaçar fins al lloc després que l’equip d’atenció sanitària hagi reclamat reforços.

Els membres de l’equip sanitari desplaçats en una ambulància acudien a lloc per atendre un home amb que patia un atac d’angoixa. Una vegada han arribat a l’indret requerit, s’hauria mostrat molt violent i han hagut d’acudir els policies per reduir-lo i traslladar-lo cap al centre hospitalari.

Tot i que segons testimonis presencials l’home ha estat tret del domicili -des d’on s’haurien llançat diverses peces de roba, per exemple- emmanillat, caldrà veure si la detenció realment ha procedit o s’esperarà a l’estabilització de l’home a l’hospital per, posteriorment, adoptar les mesures que es considerin adients.

Etiquetes

Comentaris

Trending