La reactivació de la nevada torna a complicar la circulació a la xarxa viària

Petit accident de danys materials en perdre el control un vehicle i que aquest piqués contra un altre a la rodalia del centre hospitalari

Topada al carrer Sant Andreu, entre Andorra la Vella i Escaldes.
Topada al carrer Sant Andreu, entre Andorra la Vella i Escaldes.

La reactivació de la nevada -les anades i vingudes de la precipitació hi serà fins ben entrada la matinada- ha tornat a posar en marxa la fase groga a tot el país i està dificultant la mobilitat per la xarxa viària tot i que, per sort o per desgràcia, segons com es miri, no hi ha un gran volum de trànsit. Això sí, s’ha hagut de lamentar algun petit incident, que no ha anat més enllà de danys materials.

El darrer s’ha donat al carrer Sant Andreu, que enllaça les parròquies d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany en les immediacions del centre hospitalari. Un vehicle ha perdut el control en patinar degut a la neu que ja està agafant a la calçada i ha acabat picant contra un altre automòbil que circulava per la zona. Agents del servei comunal de circulació i també integrants del cos de policia han intervingut en l’incident.

Tant des de Mobilitat com des de Protecció Civil es recomana que si cal transitar per la xarxa viària s’adopti la màxima precaució i no s’agafin riscos innecessaris. Amb intensitat diferent, i anades i vingudes, la previsió és que pugui poc o molt nevar fins ben entrada la matinada i, alhora, amb la baixada de les temperatures, que sorgeixin més dificultats.

Comentaris

Trending