La reacció de dues treballadores evita un furt en una perruqueria i permet detenir el lladre

L’home, un vell conegut de la policia pels seus nombrosos antecedents i amb una ordre d’expulsió, ha estat retingut per les dues dones quan havia entrat al local, a Encamp, i agafat un feix de bitllets de la caixa

Comentaris

La perruqueria on ha tingut lloc l'intent de furt.
La perruqueria on ha tingut lloc l'intent de furt. G. P.

“Sincerament, ni ho he pensat. M’ha fet tanta ràbia...”. Així explicava la propietària d’una perruqueria d’Encamp la seva reacció quan ha vist que un home s’havia ficat a l’establiment i havia ficat mà a la caixa. Els volia, evidentment, furtar. Amb el suport d’una companya, l’han pogut retenir tancant la porta del local amb clau fins a l’arribada primer dels urbans i després de la policia. El lladre, evidentment, ha quedat detingut i, per cert, s’ha comprovat que era un vell conegut del cos d’ordre, amb una ordre d’expulsió vigent.

Els fets han tingut lloc cap a les dues de la tarda a la perruqueria, situada a la placeta interior de l’edifici Oros. En aquell moment, la propietària estava en un dels magatzems i la seva companya havia anat a dinar en un altre espai. Des de fora semblava que el local estigués buit. I l’home, que passava per la zona, ha pensat que era una bona oportunitat. Mala pensada.

Ja a l’interior ha obert la caixa i ha agafat un bon feix de bitllets. Segons algunes fonts, uns 300 euros. I ha estat llavors quan la propietària l’ha descobert. La reacció ha estat, ben segur, valenta. L’ha agafat i ha cridat l’empleada, que ha sortit i ha vist l’escena, el frec a frec entre cap i delinqüent. Totes dues han actuat amb agilitat i han pogut tancar amb clau l’establiment, amb elles i el lladre a dins.

“Ens deia que havia de menjar. I li he respost que jo també”, explicava la dona. Tot plegat, la situació s’ha prologat durant 5 o 10 minuts. Agents de circulació que es trobaven a la zona s’ha adonat de la situació i han acudit ràpidament. També ha avisat la policia, que s’ha desplaçat al lloc i han procedit a la lògica detenció de l’home, un espanyol d’una seixantena d’anys.

De fet, una persona coneguda ja pel cos de seguretat. L’han controlat ja diverses vegades per accions delictives. Per això, tenia una ordre d’expulsió que, evidentment, no ha seguit. La policia ja li seguia la pista conscient que se l’havia vist al Principat. Així, acumularà segurament dos delictes més en el seu historial: el furt i un contra la funció pública. Per ara, passarà la nit al despatx policial. El que ja es pot dir segur és que li ha caigut el pèl.

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending