Quatre detinguts per robar peces de roba interior de gama alta

Actuaven per parelles i també haurien furtat tabac, entre altres productes, en establiments del centre d’Andorra la Vella

Molta de la mercaderia furtada seria roba interior d'alta gama.
Molta de la mercaderia furtada seria roba interior d'alta gama. ARXIU

Uns s’interessaven per les peces de roba i els altres feien la feina. Robar-les, és clar. La policia ha detingut les darreres hores quatre persones que es dedicaven a furtar mercaderia. Especialment, en aquest cas, llenceria d’alta gama. Quan se’ls va enxampar, després que donessin l’alerta els responsables d’un establiment proper al comú d’Andorra la Vella, els agents també van descobrir que havien robat altra mercaderia. Tabac, per exemple.

Per ara, la policia ha evitat confirmar oficialment la detencions, que s’haurien practicat pels volts de les 4 de la tarda d’aquest dissabte després d’un matí de ‘feina’. Tant dels delinqüents, que farien part d’un grup especialitzat ja en robar productes similars o bé per encàrrec o bé per introduir-los ells mateixos al mercat negre, que procedia de l’Estat espanyol. Les botigues afectades, especialment l’esmentada del centre de la capital, estarien acabant de repassar el que els va desaparèixer per formalitzar la corresponent denúncia.

Els furts de mercaderia són més habituals del que sembla, el que passa és que també més sovint del que aparenta costen de descobrir i quan es té constància del fet, els delinqüents ja han fins i tot marxat del país. Amb tot, periòdicament hi ha detencions similars a les d’aquest dissabte. A banda dels arrestos i la recuperació de la mercaderia furtada, la policia inicialment també ha bloquejat els dos vehicles amb què els detinguts aparentment es movien. Durant la jornada dominical els arrestats haurien de passar a disposició judicial.

Comentaris (4)

Trending