La policia va controlar tretze menors a la ‘festa del soterrani’ amb alcohol il·limitat

En la celebració, anunciada per xarxes socials, hi van arribar a participar una setantena de joves, que van pagar 17 euros d’entrada; l’organitzador ja ha estat condemnat per la via ràpida

Imatge d'una de les festes privades que es va fer servir per anunciar per xarxes la d'aquest divendres.
Imatge d'una de les festes privades que es va fer servir per anunciar per xarxes la d'aquest divendres.

En el moment que la patrulla va decidir intervenir en el xalet de Santa Coloma on semblava evident que s’hi estava fent una festa amb música a tot drap hi havia al soterrani de l’edifici tretze menors. Els policies van acabar detenint l’organitzador, un jove de 24 anys, que durant la jornada de diumenge va ser condemnat per la via ràpida per haver venut alcohol a menors, una acció que està tipificada com a delicte des de fa un temps al Codi penal.

Com ja va avançar l’Altaveu aquest diumenge, la festa i la detenció van tenir lloc la nit de divendres a dissabte. El soterrani del xalet estava adequat per fer-hi celebracions. Inicialment de caràcter familiar. Però en aquesta ocasió, un dels fills dels propietaris de l’immoble va decidir anar una mica més enllà i va organitzar una festa amb barra lliure d’alcohol que fins i tot es va anunciar a través de les xarxes socials. Es cobrava una entrada de 17 euros i es tenia accés il·limitat a la beguda.

Quatre gerres de cervesa.

Relacionat

Munta un ‘botellot’ juvenil a casa i acaba detingut per vendre alcohol a menors

Fonts coneixedores del cas han assegurat que en moments àlgids de la festa, hi va arribar a haver una setantena de persones al soterrani. En una ronda ordinària, ja la matinada de dissabte, una patrulla de policia van sentir molt soroll de música des de l’exterior d’un domicili i, amb pocs minuts de diferència, van veure-hi als voltants dos grups de joves. Sospitant que es podria tractar de menors, els funcionaris van decidir intervenir.

Segons que ha confirmat la policia en un comunicat, en el moment que els policies van irrompre a la festa privada hi havia 28 persones en l’interior del local o just a fora. Tretze d’aquestes persones eren menors d’edat. Majoritàriament, segons les fonts, entre 16 i 17 anys. Com a conseqüència d’això es va detenir el principal organitzador de la festa i aquest diumenge va passar a disposició judicial essent condemnat per la via ràpida i alliberat posteriorment, vist que la pena era condicional.

Comentaris (19)

Trending