Munta un ‘botellot’ juvenil a casa i acaba detingut per vendre alcohol a menors

El soroll que desprenia en un domicili d’Andorra la Vella i la presència de joves a l’exterior de l’immoble va cridar l’atenció d’una patrulla de policia que va acabar irrompent en la festa

Quatre gerres de cervesa.
Quatre gerres de cervesa. ARXIU

Un domicili unifamiliar d’Andorra la Vella i un soterrani ben plantat, ben muntat, per fer-hi festes. Fins a tal punt que s’hi va organitzar una mena de ‘botellot’ juvenil pel qual el promotor de l’esdeveniment va cobrar entrada. Amb el que no comptava l’organitzador és que hi acabarà ficant el nas una patrulla de policia i finalment, ell mateix, acabaria detingut acusat de vendre alcohol a menors.

Els fets van passar la nit de divendres a dissabte. Segons fonts coneixedores del cas, una patrulla policial que transitava per la ciutat com hauria fet en tantes altres ocasions, va escoltar un soroll anormal procedent d’un immoble. No hi havia cap queixa veïnal. Hi tornaria a donar un tomb després i la música a tot drap continuava i, a més, a l’exterior de l’edifici, una mena de xalet segons les fonts, hi havia alguns joves que semblava que podien ser menors.

Actualment el Codi penal, després d’una reforma operada a través d’una modificació introduïda a través de la Llei de seguretat pública, estableix com a delicte la venda d’alcohol a menors

Vist tot plegat, els funcionaris policials van decidir aturar-se i intervenir. Allò no els semblava del tot normal. Van fer quatre interrogatoris als joves que eren al carrer i van concloure que al local s’hi feia quelcom que no tocava. Perquè no estava autoritzat en tan què activitat comercial no pas prevista i, a més, perquè hi havia menors consumint alcohol pel qual havien pagat. Perquè l’organitzador havia fet pagar entrada, ja s’ha dit.

En fi, que amb la certesa que hi havia menors -de 16 i 17 anys la immensa majoria-, els agents van irrompre en la festa i van demanar explicacions a l’organitzador, un noi de 24 anys. Vist que actualment el Codi penal, després d’una reforma operada a través d’una modificació introduïda a través de la Llei de seguretat pública, estableix com a delicte la venda d’alcohol a menors, va ser automàticament detingut.

No ha estat fins a primera hora d’aquest matí que el jove ha estat posat a disposició judicial. I a migdia sotmès a una ordenança penal per la qual ha estat condemnat. Una pena condicional -advertència per a navegants- i una multa econòmica. I seguidament ha estat alliberat després d’un parell de nits en què va acabar canviant la festa per les cel·les del despatx central de policia.

Comentaris (18)

Trending