La policia tanca amb 18 sancions més per fer ‘botellot’ una festa major de Sant Julià “tranquil·la”

Els agents, que han anat fent controls específics des de divendres, han dictaminat quatre contravencions penals per estupefaents i han sancionat dues persones per miccionar enmig del carrer

Un vehicle del GSMO fent un control, anit, a la zona del Prat del Riu.
Un vehicle del GSMO fent un control, anit, a la zona del Prat del Riu.

La policia ha tancat el ‘cicle’ de la festa major de Sant Julià amb la interposició, aquesta passada nit i matinada, de 18 sancions administratives més per fer ‘botellots’ en diverses zones de la parròquia. En conjunt, durant els cinc dies de celebració laurediana, que segons fonts del cos ha estat “relativament tranquil·la”, s’han aixecat acta d’unes 75 infraccions per aquesta matèria, essent la matinada de dilluns a dimarts la més prolífica amb 30 multes.

Durant aquesta darrera nit, els agents de la policia, que especialment a través dels funcionaris assignats al grup de suport al manteniment de l’ordre (GSMO) han estat fent controls específics per tota la parròquia, també s’han dictat quatre contravencions penals per consum d’estupefaents i s’han imposat dues sancions més per miccionar en espais públics. En relació amb aquesta matèria, han estat quatre les multes globals durant la festa.

En principi, segons les diverses fonts consultades, almenys a nivell policial no hi ha hagut res fora del normal. A aquesta circumstància, apunten també els ciutadans, hi ajuda moltíssim el fet que s’hagi suprimit la filera de barres de bar en què just abans de la pandèmia s’havia convertit especialment l’avinguda Verge de Canòlich, de la plaça Laurèdia i la Germandat. Hi havia una trentena d’establiments quan ara no arriba ni a mitja dotzena.

Comentaris (6)

Trending