La policia sanciona 70 motoristes en 880 controls

Els conductors han infringit 86 articles del codi de circulació, la majoria per deficiències tècniques i/o administratives

Dos agents de policia en un control.
Dos agents de policia en un control.

La policía ha sancionat 70 motoristes durant els 880 controls efectuats entre els dies 2 i 22 d’aquest mes de maig.  Els motoristes han infringit 86 articles del codi de circulació. Això comporta un 7,95 % de conductors sancionats respecte als controlats.

La campanya tenia com objectiu incidir en que els vehicles tipus motocicletes, ciclomotors, VPM i bicicletes circulin per les vies publiques en bones condicions tècniques i administratives, i detectar els comportaments imprudents dels conductors, amb l'objectiu final d'intentar reduir en nombre d'accidents amb implicació directa d'aquests vehicles.

S'han imposat 65 sancions per deficiències tècniques i/o administratives, 20 d'elles, per no portar el comprovant de la pòlissa de l’assegurança i/o el rebut de la seva vigència; 12 per circular sense guants adaptats a la circulació; 14 per no presentar-se a la ITV en el termini establert reglamentàriament; vuit sancions per circular sense el distintiu de la ITV en vigència, per no haver-se presentat a les proves reglamentàries; tres per circular amb pneumàtics en mal estat; tres més per conduir un vehicle sense tenir la categoria de permís que correspongui; dues per circular sense casc homologat; dues més per no poder exhibir el certificat de matriculació, malgrat tenir-lo i una per circular amb un vehicle sense l’assegurança obligatòria.

Durant la campanya també s'ha sancionat a 21 conductors per imprudències o infraccions durant la circulació. En aquest cas, vuit han estat per no respectar els límits de velocitat establerts; cinc per efectuar un avançament trepitjant una línia longitudinal contínua; i cinc més per no respectar la senyalització horitzontal de la calçada. Finalment, també s'han aplicat dues sancions per circular amb competència de velocitat en les vies públiques obertes al trànsit i una per no respectar el llum vermell d'un semàfor.

Comentaris (1)

Trending