La policia investiga la mort d’uns gats trobats moribunds en un contenidor de Llorts

Laika, que inicialment havia descartat denunciar el cas per impossibilitat de localitzar els autors, estudiarà ara dur a terme ara accions legals

Laika gestiona la gatera oficial.
Laika gestiona la gatera oficial. LAIKA

La policia investiga la mort d’uns gats que es van trobar dijous, moribunds, en un contenidor a l’entrada de Llorts. Una vegada va transcendir el fet, agents del cos haurie actuat ‘d’ofici’ tot i buscar la col·laboració de l’entitat animalista Laika, que és qui va denunciar públicament el fet malgrat que inicialment va descartar dur a terme accions legals per desconfiar que hi pogués haver alguna actuació d’investigació.

Fonts de l’organització animalista han reconegut que la policia els ha contactat i que hi ha una investigació en marxa, que no està clar que hagi de donar resultats però que es mirarà de fer les diligències pertinents per mirar de descobrir qui va ‘apallissar’ els cadells de gat amb la intenció de matar-los i els va llançar posteriorment a la brossa. Si hi ha una acció legal de qui sigui, la investigació es veuria reforçada.

I és en aquest marc, han admès les fonts de Laika consultades, que en els propers dies es faran les consultes pertinents amb els assessors legals per analitzar la viabilitat de dur a terme la denúncia que inicialment s’havia descartat atès que en altres casos l’actuació policial i judicial ha decebut i molt els responsables de l’entitat animalista. El fet que en aquesta ocasió hagi estat la pròpia policia la que hagi contactat amb l’organització sembla animar Laika.

El post en negre per denunciar la terrible troballa.

Relacionat

Troben uns cadells de gat a un contenidor després d’haver-los colpejat per intentar matar-los

Va ser una ciutadana ordinenca simpatitzant de l’entitat animalista la que va descobrir els cadells malferits a l’interior del contenidor. Encara tenien un fil de vida i miulaven, cosa que hauria facilitat la descoberta. La dona en qüestió els va traslladar de seguida a un centre veterinari de confiança per intentar salvar-los però va ser impossible. De fet, tot sembla indicar per l’estat amb què van ser trobats -no n’han transcendit detalls perquè es consideren escabrosos- que la intenció dels propietaris dels gats era matar-los i desprendre-se’n. Probablement, tenien el convenciment que els animals, dos exemplars almenys, eren morts quan els van llançar a la brossa.

Comentaris (3)

Trending