Troben uns cadells de gat a un contenidor després d’haver-los colpejat per intentar matar-los

Els animals han estat portats a un veterinari però les ferides eren massa greus i no s’ha pogut fer res per evitar la seva mort

Comentaris

El post en negre per denunciar la terrible troballa.
El post en negre per denunciar la terrible troballa.

“El súmmum de la barbàrie a Andorra”. Així ha qualificat Laika “l’esgarrifosa” troballa que una dona ha localitzat dins d’un contenidor de brossa. Hi havia un grup de cadells de gat, amb pocs dies de vida, que havien estat llançats. Abans, però, els havien colpejat per matar-los. Estaven encara vius, però, un cop duts al veterinari, no s’ha pogut fer res per salvar cap d’ells.

Els fets han tingut lloc a Ordino. Una dona ha alertat l’associació de la macabra troballa. A dins del contenidor hi havia uns quants cadells. Tots ells presentaven marques d’haver estat colpejats violentament amb l’objectiu de matar-los abans de deixar-los allà.

Qui ho ha fet, però, no ha completat la feina. De fet, els felins estaven encara amb vida. Ràpidament Laika s’ha mobilitzat i els ha portat a veterinaris amb els quals treballen habitualment. Al centre sanitari, però, res s’ha pogut per evitar la mort dels animals.

A través d’un post a Instagram, l’entitat ha carregat durament contra l’autor dels fets. “No cal anar més enllà de les fronteres per veure massacres d’aquest tipus”, han lamentat, a la vegada que asseguren que “farem justícia” pels gats morts. Acompanyava la publicació una imatge tota en negre com a senyal de dol.

Des de l’entitat s’està a l’espera ara de veure quines accions es poden prendre. Apunten, però, que no tenen clar si aniran a la policia a denunciar la situació. I és que, lamenten, tenen la sensació que serà “complicat” poder provar qualsevol cosa.

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending