La policia investiga furts en com a mínim dos despatxos d’un edifici de Prat de la Creu

Com a mínim en un centre mèdic afectat, la presumpta actuació delictiva s’hauria descobert aquest matí trobant personal de neteja les dependències remogudes que han conduït a trobar a faltar diners a la caixa

Vista parcial de l'edifici on hi ha els despatxos afectats.
Vista parcial de l'edifici on hi ha els despatxos afectats. Toni Solanelles

La policia investiga suposats furts en almenys dos despatxos professionals d’un edifici del carrer Prat de la Creu d’Andorra la Vella. El treball policial encara està en una fase molt incipient després que els responsables dels locals afectats hagin alertat aquest matí de la situació en què s’han trobat. El primer lloc que han avisat d’una situació anòmala ha estat un centre mèdic d’un immoble del número 96 del cèntric vial de la capital.

Els especialistes de la unitat de delictes contra el patrimoni s’han mobilitzat de seguida per mirar de recuperar tantes proves o indicis com sigui possible amb la intenció de poder arribar a l’autoria dels suposats furts. Les fonts consultades no han pogut precisar si s’han trobat portes o altres indrets d’accés als despatxos forçats. Ara, sí que hi hauria algunes estances remenades dels despatxos.

A banda del centre mèdic, on la situació hauria estat descoberta per personal de la neteja de bon matí, la descoberta del qual ha portat a corroborar que faltaven com a mínim diners a la caixa, també s’hauria alertat de la mateixa situació des d’un despatx de comptabilitat del mateix edifici. De moment, les fonts consultades han assegurat que no hi ha notícies de cap més afectació ni en el mateix bloc ni en d’altres de propers.

Una de les primeres coses que han estat mirant els investigadors de la policia és mirar si tant a la via com en locals de l’entorn existeixen càmeres de videovigilància que ni que sigui de manera casual hagin pogut fer alguna filmació que pugui donar pistes de qui hauria pogut accedir de forma delictiva als dos despatxos que, fins ara, s’han vist afectats pels suposats furts.

Comentaris

Trending