La policia deté un home amb fins a 70 pastilles d’èxtasi

La intervenció ha tingut lloc quan l’home, de 25 anys, intentava travessar la frontera del riu Runer i el fet que es tracti d’una quantitat elevada de comprimits fa pensar que la intenció era destinar-les al tràfic

Pastilles d'èxtasi.
Pastilles d'èxtasi.

Fins a 70 pastilles d’èxtasi. És el que la policia ha decomissat en una intervenció a un home a qui s’ha detingut aquesta matinada a la frontera amb Espanya. L’arrestat intentava travessar la duana del riu Runer amb aquesta quantitat de droga, molt elevada. Per això, se sospita que el destí final dels comprimits era destinar-los al tràfic.

L’actuació policia ha tingut la passada nit a les instal·lacions frontereres amb Espanya. L’home detingut té 25 anys i es disposava a entrar al país amb en un autobús de línia regular. Llavors, el vehicle va ser aturat per efectius del cos d’ordre que es trobaven fent tasques de control.

Després de parlar amb ell, es va detectar una actitud sospitosa. Per això, es va procedir a l’escorcoll. I és en aquest registre quan es va trobar la droga. Pastilles d’èxtasi. Una quantitat elevada. Fins a 70, segons les fonts consultades per Altaveu.

Lògicament, l’home va ser detingut a l’instant. En les pròximes hores es preveu que passi a disposició judicial per afrontar càrrecs per un presumpte delicte contra la salut pública. La xifra elevada de pastilles deixa clar, almenys per a la policia, que no eren en cap cas per consum propi, sinó que la intenció d’introduir-les al país era per posteriorment vendre-les.

Al llarg de la matinada, també s’han detingut dues persones més. En aquests casos, per donar positiu d’alcoholèmia (més de 0,8 grams per litre de sang) quan circulaven amb el seu cotxe. Per tant, són presumptes autors d’un delicte de conducció sota els efectes de l’alcohol.

Comentaris (2)

Trending