La policia deté ‘Ferrariman’ per les contínues injúries proferides per les xarxes socials

(AMB VÍDEO) El controvertit conductor porta setmanes fent créixer la provocació contra diverses persones, especialment agents de circulació i policies, i se l’ha citat per un delicte contra l’honor que li ha valgut l’arrest

L'empresari Xavier Caballol.
L'empresari Xavier Caballol.

La policia ha detingut aquesta tarda el controvertit conductor conegut com a ‘Ferrariman’ per les contínues injúries que des de fa setmanes hauria anat proferint per les xarxes socials, especialment contra agents de circulació i de policia. Fa molts dies que el conductor, l’empresari Xavier Caballol, s’hauria anat auto-encoratjant i de les maniobres perilloses amb el cotxe que anava difonent va passar a erigir-se en una mena de referent que anava des d’injuriar suposadament qui no li feia el pes a animar la gent a cometre altres anomalies.

Aquest divendres mateix, el propi Caballol, una vegada més a través de les xarxes, ha anunciat que la policia l’havia citat perquè es presentés al despatx central. Afirmava el controvertit conductor que l’havia advertit un xèrif, ja es referia així al funcionari de policia que l’hauria contactat, que podria arribar a ser detingut. Però presumia que per arrestar-lo caldria que s’emetés una ordre judicial, un element que evidentment no és necessari.

Una vegada recuperat el permís de conduir després d’una primera sanció administrativa per les contínues infraccions que hauria protagonitzat mesos enrere, Ferrariman va reaparèixer amb noves conduccions temeràries en diversos punts del Principat. Des de Nagol i Certers, a les zones on viu, fins a la rotonda que enllaça l’avinguda Tarragona amb el carrer Doctor Vilanova. I la bola es va tornar a fer grossa. Fins a erigir-se en una mena de líder social -la seva reclamació més reiterada darrerament era una rebaixa del preu dels carburants- promovent fins i tot un sorteig d’un mòbil d’alta gamma per tal que els conductors poguessin gravar les seves piruetes.

La policia li va notificar diverses sancions i alguns agents de circulació el van aturar. I va ser especialment arran d’aquestes actuacions dels funcionaris que hauria començat a llançar missatges per les xarxes socials -que no s’han reproduït per no contribuir més encara en la difusió de les suposades difamacions- que s’han considerat injuriosos i que l’han portat a la citació i a la detenció, que s’ha produït a primera hora d’aquesta tarda.

Comentaris (60)

Trending