La policia cus a sancions administratives el ‘fitipaldi de Sornàs’

L’home que va col·lidir la matinada de dissabte contra el punt rodó que hi ha a l’altura del poble ordinenc és un resident que ni tan sols tenia assegurança a tercers en el vehicle espanyol que conduïa

El cotxe accidentat immobilitzat a l'aparcament nou de Sornàs.
El cotxe accidentat immobilitzat a l'aparcament nou de Sornàs.

Agents de trànsit del departament de policia no només han aconseguit identificar el conductor del Hyundai Coupé que la matinada de diumenge es va estavellar contra la rotonda que hi ha a l’altura del quart ordinenc de Sornàs sinó que, finalment, van aconseguir localitzar-lo i imposar-li tota una filera de sancions per diversos aspectes. Tots en l’àmbit administratiu perquè tot i suposar que probablement no estava en bon estat quan va tenir l’accident, no hi ha res que es pugui provar que pugui derivar en una acció penal. Per tant, ni tan sols se’l va detenir.

L’home conduïa el vehicle, força vell, matriculat a l’Estat espanyol, en concret a la província de Barcelona. Però es tracta d’un resident. La quantia sumada de les multes que se li han imposat no ha transcendit, però serà força elevada, encara que si paga a l’avança li sortirà una mica més barat. Entre altres coses, les sancions que se li imposen són per no disposar d’assegurança obligatòria o per abandonar el vehicle sense identificar-se. A banda de les sancions pel seu comportament relacionat amb la conducció o el vehicle, l’administració també li haurà de reclamar els danys causats a la via pública.

El vehicle, força malmès en la seva part davantera, poques hores després de l'accident.

Relacionat

S’estavella contra la rotonda de Sornàs de matinada i toca el dos deixant el cotxe abandonat

I és que la topada que va protagonitzar, i de la qual en va sortir prou ben parat perquè per pocs mil·límetres no s’encasta contra el monòlit de pedra que hi ha al centre del punt rodó, va malmetre la rotonda i, en conseqüència, haurà d’abonar el cost dels desperfectes, que en absència d’assegurança caldrà reclamar directament a l’interessat, que es va escapolir del lloc dels fets només sofrir el sinistre, que va ser pels volts de les cinc del matí sense cap altre automòbil implicat.

Una imatge del cotxe accidentat, retirat al marge de la calçada.

Relacionat

On coi és el ‘fitipaldi de Sornàs’?

De fet, agents de la policia mateix van poder veure com l’home s’endinsava al camí ral, al camí conegut actualment com la Ruta del Ferro, i malgrat intentar-lo controlar no ho van poder aconseguir. Finalment es van fer les indagacions corresponents i tant la localització efectiva del conductor com la imposició de les sancions ja s’ha fet efectiva. El ‘fitipaldi de Sornàs’ ja té nom i cognoms i una col·lecció de multes perquè recordi la seva gesta conductiva.

Comentaris (4)

Trending