S’estavella contra la rotonda de Sornàs de matinada i toca el dos deixant el cotxe abandonat

Un vehicle espanyol ha quedat força malmès després d’intentar passar per causes desconegudes pel mig del punt rodó tot sol i formalment consta com a accident de danys materials

Comentaris

El vehicle, força malmès en la seva part davantera, poques hores després de l'accident.
El vehicle, força malmès en la seva part davantera, poques hores després de l'accident.

Un aparatós accident s’ha viscut aquesta matinada, o primera hora del matí, segons es vegi, a la rotonda de Sornàs. Un vehicle espanyol d’una certa antiguitat ja s’hi ha estavellat de mala manera però encara amb prou bona fortuna pels implicats. El cotxe ha quedat malmès de manera important i el seu conductor l’ha abandonat allà al mig, sense que quan s’han mobilitzat els serveis d’assistència l’hagin pogut localitzar.

El vehicle tot sol s’ha estavellat contra la rotonda que hi ha al bell mig de la carretera general, a l’altura del poble ordinenc. De fet, hauria intentat passar per sobre del punt rodó per causes que es desconeixen però que veient el comportament del conductor es poden intuir. En tot cas, no hi ha cap detenció en relació amb aquest sinistre.

WhatsApp Image 2022 12 17 at 09.

Desplegament arran de l'accident.

L’accident ha ocorregut poc després de les 5 de la matinada i malgrat les primeres impressions, només ha sofert danys el vehicle. El conductor s’ha endut un bon ensurt però hauria marxat dels llocs del fets. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat tots els serveis de seguretat i emergència, des de policia a bombers -amb ambulància inclosa per si calia alguna assistència- fins a agents del servei de circulació per estar al cas d’eventuals repercussions en el trànsit.

Efectes de l'accident en la rotonda.
Efectes de l'accident en la rotonda.

El cotxe implicat ha estat un Hyundai Coupé espanyol (província de Barcelona), de força anys, i que ha quedat força malmès. Sortosament, però, els seus ocupants han estat de sort aparentment atès que per pocs mil·límetres el vehicle no s’ha encastat contra l’escultura rocosa que hi ha al centre de la rotonda.

Comentaris (3)

Trending