La policia controla a Ransol un turista que duia a sobre petites quantitats de droga

El detingut va ser interceptat al carrer i en l’escorcoll se li van trobar 0,7 grams de cocaïna i 13,8 d’haixix, a banda d’una cigarreta d’aquesta segona substància

Una porció d'haixix.
Una porció d'haixix.

La policia va detenir durant la matinada de divendres a dissabte un turista a qui va enxampar amb petites quantitats de droga. L’home va ser interceptat a Ransol. En l’escorcoll, se li van detectar cocaïna i haixix. Ha hagut d’afrontar càrrecs per un delicte de possessió de substàncies estupefaents.

Els fets van tenir lloc la matinada de dissabte quan el detingut es trobava al carrer de la població canillenca. Una patrulla el va localitzar i van sospitar de la seva actitud. Per això, es va procedir a aturar-lo.

A l’home, un turista, se li va detectar, per un costat, una petita quantitat de cocaïna: 0,7 grams. Per això, ha estat condemnat per un delicte menor de possessió. A banda, també duia a sobre 13,8 grams d’haixix i una cigarreta confeccionada amb aquesta substància. En aquest cas, també se l’ha imposat una contravenció penal de possessió.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending