La policia considera un fet aïllat el furt amb força en un cotxe estacionat en un aparcament públic

L’única incidència que es va detectar i que s’ha denunciat és el trencament del vidre de la porta del conductor d’un turisme andorrà aparcat al pàrquing Valira d’Andorra la Vella i la sostracció de la bossa de mà que hi havia a l’interior

Dos dels cotxes policials que van treballar en el fet, el rotulat i el de la científica.
Dos dels cotxes policials que van treballar en el fet, el rotulat i el de la científica. Pilar Candel

La policia considera un fet aïllat el furt amb força que hi va haver aquest dimecres aparentment a primera hora de la tarda en un cotxe estacionat a l’aparcament comunal exterior de la Valira, a Andorra la Vella, a tocar de la rotonda de la Dama de Gel, del pàrquing d’un conegut hipermercat de la capital i del carrer de la Unió. A banda d’aquest fet, el cos d’ordre no ha rebut ni cap altra denúncia ni ha detectat cap altra situació equivalent.

Per tant, el cos considera que és un fet aïllat clarament protagonitzat per algú que es va sentir atret per la bossa de mà que es veia a simple vista a l’interior del vehicle matriculat al Principat. No hi ha cap onada ni res que se li assembli, han assegurat les fonts consultades, que han reconegut, però, que ara mateix no hi ha cap element per encaminar la investigació oberta per mirar de resoldre l’autoria del fet.

El cotxe policial retolat i el furgó de la policia científica just al costat del vehicle que ha resultat malmès.

Relacionat

Trenquen el vidre d’un cotxe estacionat en un aparcament comunal i s’enduen una bossa de mà

La descoberta del furt es va donar poc després de les 3 de la tarda, quan la usuària del vehicle es va trobar el vidre trencat i automàticament va a trobar a faltar la bossa de mà que havia deixat a l’interior del turisme. Era plenament clar, el que preocupa lleugerament els investigadors. Situacions com aquestes es donen molt puntualment al Principat, però no per això s’han d’extremar les precaucions.

Just quan la víctima del furt va alertar la policia, una patrulla es va desplaçar al lloc per comprovar la situació i posteriorment va ser l’equip especialitzat de la policia científica que va acudir a l’aparcament per mirar de recuperar algun element que pugui permetre al lladre o lladres. La policia recomana no deixar res de valor a la vista dins dels vehicles i tancar aquests degudament amb clau. Andorra ja no és el que havia estat.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending