Trenquen el vidre d’un cotxe estacionat en un aparcament comunal i s’enduen una bossa de mà

La policia investiga un furt amb força molt poc habitual al Principat que hauria succeït a primera hora d’aquesta tarda en el pàrquing Valira d’Andorra la Vella

El cotxe policial retolat i el furgó de la policia científica just al costat del vehicle que ha resultat malmès.
El cotxe policial retolat i el furgó de la policia científica just al costat del vehicle que ha resultat malmès. Pilar Candel

La policia investiga un furt amb força molt poc habitual al Principat. Pel fet en sí i, sobretot, perquè s’ha donat en ple dia. Un o uns desconeguts han trencat el vidre de la porta del conductor d’un vehicle estacionat en l’aparcament comunal Valira d’Andorra la Vella i, com a mínim, s’ha endut la bossa de mà que la propietària del turisme havia deixat en el seu interior.

El fet s’hauria descobert una estona després de les 3 de la tarda i les fonts consultades per l’Altaveu no han pogut precisar si l’afectada ha detallat la franja horària en què hauria pogut succeir l’acció delictiva. No sembla que el vehicle portés molta estona estacionat en el pàrquing comunal a l’aire lliure. Menys encara pel fet que la dona que conduïa el cotxe havia deixat la seva bossa de mà -no ha transcendit si ha desaparegut alguna pertinença més- força a la vista.

De fet, els lladres n’haurien tingut prou en trencar el vidre lateral i endinsar el braç per tibar de la bossa. Una patrulla de la policia i l’equip de la policia científica s’han desplaçat fins al lloc vers 2/4 de 4 de la tarda per comprovar la situació i intentar recollir mostres o indicis que puguin conduir a descobrir l’autoria del furt. I és que encara que quantitativament no sigui un acte molt rellevant, qualitativament sí que ho és.

Són comptats els casos d’aquestes característiques. Menys encara a la llum del dia i amb un vehicle estacionat relativament a prop d’un hipermercat molt transitat de la capital. El tragí de persones en aquell indret sol ser habitual, encara que per l’hora que es tractava potser era un pèl inferior que en altres moments, però això no treu que sigui un lloc molt cèntric i concorregut.

Etiquetes

Comentaris (11)

Trending