El veí d’Encamp cercat per la policia hauria marxat voluntàriament a la Costa Daurada

Les indagacions fetes després de considerar formalment desaparegut Roberto Jubillar haurien permès aclarir que lliurement va agafar un bus amb trajecte fins a Salou-Cambrils i allí se l’hauria localitzat

Una imatge que s'ha distribuït de Roberto Jubillar, que solia agafar L'Uclic.
Una imatge que s'ha distribuït de Roberto Jubillar, que solia agafar L'Uclic.

El veí d’Encamp formalment desaparegut des d’aquest matí però que els coneguts de la zona on viu feia alguns dies que el trobaven a faltar estaria a la Costa Daurada. Tot i que oficialment s’ha d’acabar de confirmar, les indagacions realitzades a la publicitades de la seva desaparició haurien permès aclarir que de forma voluntària Roberto Jubillar Pérez, de 81 anys, hauria agafat un bus amb trajecte fins a Salou-Cambrils per passar-hi uns dies.

S’han de fer les diligències per acabar de confirmar, com tot apunta, que l’home, menut, resident als Cortals d’Encamp, està sa i estalvi. En principi, i que se’n tingui constància, no té cap familiar que es conegui al Principat. I vivia sol. Al domicili ja s’havien fet les indagacions necessàries per descartar que hi fos. Oficialment, la policia considerava l’home desaparegut des de les 10 d’aquest matí.

Però ja feia alguns dies que discretament la policia buscava l'home resident als Cortals d’Encamp que fa més dies encara que els veïns no veien. Aparentment no hauria indicat a ningú la seva intenció de passar uns dies fora. Però tot plegat no s’acabarà d’aclarir fins que oficialment no s’hagi pogut tenir algun tipus de contacte directe amb Jubillar.

L’home, menut, era força conegut. Potser no perquè s’hi hagués tingut cap conversa sinó perquè tot sovint pujava i baixava per la carretera dels Cortals, no sense dificultats, per anar i venir de casa seva. Segons algunes fonts, solia caminar amb dificultats i especialment els dies de molt sol anava sempre, va de fet, encara que ara fa dies que no se’l veu, equipat amb un paraigua amb el qual es protegia dels rajos solars.

Veient els farts de caminar que l’home es feia, finalment se li va acabar adjudicant una targeta del bus a la demanda, l’Uclic encampadà. Des que va començar a usar aquest servei, l’usava tot sovint, segons les fonts, fins i tot a diari durant molts dies. La companyia de busos -igual com els agents del servei de circulació d’Encamp- han estat advertits de la situació i estaven vigilants, encara que al final, lligant caps amb empreses del sector del transport s'han anat encaixant peces.

Comentaris (5)

Trending