Reapareix a l’hospital la jove d’Encamp recercada després d’haver marxat del centre

Després de dies sense tenir notícies del seu parador i essent buscada per la policia des del 28 de maig, la resident espanyola torna a estar des de fa poca estona ingressada

Una imatge de la desapareguda, Rocío Cerviño.
Una imatge de la desapareguda, Rocío Cerviño. ARXIU

Desaparició tancada. Des de fa poca estona, la jove recercada després d’haver marxat voluntàriament de l’hospital on estava ingressada per ordre judicial hi ha tornat. Hores d’ara no se’n saben encara els detalls. Ni de la marxa ni del retorn. Però l’entorn de la dona, resident espanyola a Encamp i de 36 anys, han confirmat l’ingrés de nou de Rocío Cerviño.

La policia buscava des de feia prop d’una setmana la jove veïna d’Encamp de la qual el seu entorn no en tindria cap informació des del 20 de maig. No obstant, la seva marxa de l’hospital, per voluntat pròpia i contradient el criteri mèdic de l’àrea de Salut Mental on restava ingressada, hauria estat posterior. La noia fa temps que pateix diversos problemes.

Fins aquesta tarda no hi havia cap element que pogués permetre localitzar la dona ni tan sols que en facilités la seva recerca. Davant d’això, i constatat que el seu cercle familiars i d’amistats no havien pogut donar cap mena de detall, ha estat el propi entorn de la jove la qui ha començat a difondre a través de les xarxes socials la desaparició de la dona.

Comentaris (6)

Trending