La policia alerta d’una nova estafa a les xarxes socials

Es prometen préstecs d’emergència sense interessos i de forma ràpida amb l’objectiu d'obtenir les dades personals de les víctimes

Missatge de l'estafa.
Missatge de l'estafa. POLICIA D'ANDORRA

La policia ha advertit aquest dimecres que circula una nova estafa a través dels missatges que es publiquen a les xarxes socials. En els mateixos es prometen préstecs d’emergència sense interessos i de forma ràpida. L’objectiu és obtenir les dades personals de les víctimes.

La policia recorda els ciutadans que cal estar alerta i desconfiar d’aquests missatges, ja que aprofiten l’emergència i urgència per temptar les persones a fer clic en els enllaços sospitosos. Es recomana no proporcionar cap informació personal i evitar entrar en aquests enllaços. 

A més cal recordar que per obtenir crèdits s’ha d’utilitzar les empreses legalment establertes a tal efecte. El passat mes de febrer i també per mitjà de les xarxes socials, una suposada empresària oferia un préstec ràpid en 48 hores amb un interès de només el 2%. “Podeu sol·licitar un préstec de 5.000 a 35 milions d’euros o més”, s'assegurava a la proposta.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending