El trencament d’una canonada provoca una esllavissada al Pas que danya dos vehicles

El despreniment ha tingut lloc aquest migdia i ha provocat expectació a la localitat, mentre que els agents de circulació ja s’han mobilitzat a la zona per intentar controlar la situació

https://www.youtube.com/watch?v=JUxUtoD49kM

Ensurt el que s’ha viscut aquest migdia al Pas de la Casa. El motiu ha estat un petit despreniment de roques i pedres que han acabat caient sobre el carrer. El succés hauria afectat un parell de vehicles que es trobaven aparcats, encara amb danys per determinar, a banda de provocar una important expectació. El motiu del despreniment ha estat el trencament d’una canonada que ara s’està reparant.

Els fets han tingut lloc cap a dos quarts de dues del migdia. En concret, es tracta del carrer que des de la fi del port d’Envalira permet arribar cap a la plaça Coprínceps. Al seu voral hi havia aparcats diversos vehicles quan, de cop, s’ha començat a desprendre material de la part superior del mur.

 

No es tracta pas d’una gran esllavissada, però sí que ha acabat caient terra, pedres i, fins i tot, restes vegetals. Haurien afectat com a mínim, un parell dels cotxes estacionats. Cap a la zona s’han desplaçat efectius del servei de circulació d’Encamp, a l’espera de comprovar si hi ha risc d’un despreniment més gran.

Les fonts consultades per Altaveu han explica que el causant de tot l’embolic ha estat el trencament d’una canonada. L’aigua ha caigut a un terreny ja moll i ha acabat arrossegant part de material. Operaris del comú encampadà ja treballen per solucionar l’avaria que, de retruc, ha deixat sense servei la benzinera de Gasopas.

Estat d'un dels cotxes afectats.
Estat d'un dels cotxes afectats.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending