Una petita col·lisió cotxe-moto a tocar la Dama de Gel altera la circulació al centre del país

Una topada entre dos vehicles davant del comú de la Massana també ha obligat a desviar el trànsit durant una estona causant retencions momentànies

La petita col·lisió ha obligat els cossos de seguretat a ordenar el trànsit per evitar una major afectació.
La petita col·lisió ha obligat els cossos de seguretat a ordenar el trànsit per evitar una major afectació. Toni Solanelles

Una petita col·lisió entre un cotxe i una moto al carrer de la Valira, el que segueix al carrer de la Unió, força a prop de la denominada rotonda de la Dama de Gel ha alterat durant una estona la circulació aquesta tarda al centre del país, on es nota una forta afluència de visitants. De fet, la majoria dels vehicles aparcats en les immediacions de la zona on hi ha hagut l’accident eren estrangers.

La regulació del trànsit a càrrec d’agents de circulació d’Escaldes ha contribuït a mirar d’alleujar l’embús que s’estava creant mentre els agents de la policia duien a terme els tràmits pertinents amb les persones implicades en el xoc. Els aparcaments exteriors de la zona, a més, presentaven una més que notable ocupació, fet que feia que hi hagués en el moment de la topada un accentuat moviment de vehicles. Els fets han succeït poc després de les sis de la tarda.

Una hora abans, aproximadament, però en aquest cas a la Massana, just davant de l’edifici de la Closeta, que acull el comú massanenc, una topada entre dos vehicles també ha provocat algunes retencions a l’indret, havent-se de desviar la circulació momentàniament pel carrer Major o Josep Rossell. Ni en un ni en altre accident s’han hagut de lamentar danys personals seriosos. Alguna fuetada cervical i poca cosa més.

Comentaris

Trending