Persegueix la dona amb cotxe per Encamp i acaba detingut per violència de gènere

Es tracta d’una parella de residents sense antecedents a priori i que van protagonitzar un malaurat altercat aquest dilluns al vespre a la zona del vial nou encampadà

Despatx central de la policia.
Despatx central de la policia. Toni Solanelles

Anaven amb els respectius cotxes. Poc abans de les 8 de la tarda d’aquest dilluns a la zona del nou vial d’Encamp. Quan la dona va veure que la seva parella l’empaitava, va decidir aturar-se en una gasolinera. Per sorpresa seva, l’home també va frenar bruscament i va anar de patac cap al cotxe, colpejant sense manies el vidre de la finestreta de la conductora i altres elements de la carrosseria.

Sortosament, a la zona hi havia alguns veïns que van veure l’escena i automàticament van avisar la policia. La dona es mantenia dins el cotxe com si d’un refugi es tractés mentre l’home, fora de sí, no deixava de donar cops sense parar. Però en saber que estava alertada la policia, va girar cua i es va enfilar al seu vehicle i va tocar pirandó. Un parell de patrulles policials es van activar.

Una d’elles va controlar el vehicle de l’agressor -hi ha el dubte de si anteriorment, al domicili, l’home ja hauria agredit la dona, encara que sembla ser que l’acusat ho ha negat- i l’altra es va centrar en calmar la víctima. Veient la situació, però, i conscients que l’home havia proferit amenaces a la dona, el primer va acabar detingut per sengles delictes contra la llibertat i per violència de gènere. La parella és resident.

Comentaris (2)

Trending