La pèrdua de gasoil d’un autocar causa ensurts a la CG-1, al tomb de Santa Coloma

Com a mínim un motorista ha patit un accident de danys materials i altres conductors han avisat alarmats el comú, els bombers o el servei de policia

Una imatge de la zona de la rotonda de la Margineda, aquesta tarda.
Una imatge de la zona de la rotonda de la Margineda, aquesta tarda. ARXIU

El gasoil que perdia a primera hora d’aquesta tarda un autocar ha causat diversos ensurts a la carretera general CG-1, entre la rotonda de la Margineda i la zona on hi ha el restaurant de menjar ràpid i entrepans Viena. Com a mínim un motorista ha patit un accident de danys materials en relliscar per culpa del fuel i altres conductors s’han adreçat ja sia al comú d’Andorra la Vella, als bombers o al servei de policia per alertar de la situació.

La taca ha afectat el carril ascendent esquerre i, d’entrada, ningú no acabava de veure qui era el causant de l’incident. El fet ha tingut lloc al tomb de la 1 de la tarda i els bombers han hagut de fer una actuació amb un producte secant per tal que absorbís el carburant que afectava l’asfalt. Una vegada els agents del cos de salvament han intervingut, el perill ha desaparegut força ràpid.

Agents de la policia han anat seguint les traces que els han acabat portant fins a la carretera de la Comella, on hi ha la seu i aparcament exterior d’una companyia d’autobusos. Seria un vehicle d’aquesta empresa el que, per causes que mecànicament s’hauran de determinar, perdia carburant i ha acabat deixant el reguer de gasoli causant de l’ensurt.

Comentaris

Trending