Perden les claus del cotxe i mobilitzen els Bombers

Una família que estava als Plans de Ransol ha necessitat l’ajuda dels efectius del cos de seguretat perquè el clauer havia caigut en un lloc de difícil accés

Bombers treballant als Plans de Ransol
Bombers treballant als Plans de Ransol

Les claus de casa i les del cotxe sempre s’han de portar en un lloc segur perquè si no es poden viure situacions com les que s’han viscut aquest matí als Plans de Ransol i que ha acabat amb la mobilització d’una dotació dels bombers per rescatar les claus d’un turisme que havien caigut en un lloc de difícil accés.

Una família ucraïnesa que passava el dia en aquest racó de la parròquia de Canillo ha viscut una situació d’angoixa quan les claus del seu vehicle han caigut en un lloc de difícil accés. Segons fonts coneixedores del cas, una de les filles ha tirat les claus amb tanta mala sort que han anat a aparar a la canonada que travessa la carretera. Veïns propers a la zona els han intentat ajudar amb cubells d'aigua per intentar que les claus sortissin. Al veure que no podien han trucat al servei del Departament de Salvació i Extinció d’Incendis. Una dotació de la caserna canillenca s’ha desplaçat fins al lloc dels fets per intentar recuperar les claus.

Els efectius han treballat sota l’atenta mirada dels afectats. Els treballs no han estat gens fàcils, però, sortosament la història ha acabat amb un final feliç i les claus han tornat als seus propietaris que han respirat més tranquils quan els Bombers els hi ha tornat. Els afectats quan s'ha acabat el servei han volgut abonar les despeses de l'actuació, però els efectius els han dit que no s'havia de pagar res.

 
Els Bombers treballant als Plans de Ransol per recuperar les claus
Els Bombers treballant als Plans de Ransol per recuperar les claus

 

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending