Pega l’exparella a tocar d’una càmera de videovigilància i acaba detinguda

La dona ha hagut de respondre aquest divendres a la Batllia després de passar una nit a les cel·les del despatx central de la policia

L'agressió s'hauria donat en les immediacions de l'edifici de l'antic telecabina d'Encamp.
L'agressió s'hauria donat en les immediacions de l'edifici de l'antic telecabina d'Encamp. ARXIU

La seva separació no va ser dolça. De fet, fa temps que mantenen diferències i que la policia registra denúncies creuades, a vegades amb la menor que tenen en comú involucrada pel mig. La darrera denúncia, interposada per l’home vers la dona, ha suposat la detenció d’aquesta darrera. Les imatges no deixen lloc a dubtes. Els cops de puny són evidents.

I és que l’agressió es va produir, segons han informat fonts coneixedores dels fets, en les proximitats de l’edifici de l’antic telecabina d’Encamp. Una càmera de videovigilància del mateix edifici hauria registrat l’agressió. De fet, hauria estat una prova essencial i inqüestionable que va portar els agents a detenir aquest dijous, poc després dels fets, l’agressora. Les discrepàncies hagudes fins ara ja havien pujades de to en alguns casos, però mai fins al nivell d’aquest darrer dia.

Després de passar una nit a les cel·les del despatx central de la policia, la dona, acusada d’una delicte d’agressions en l’àmbit domèstic, ha hagut de respondre davant de la Batllia aquest divendres. Les fonts consultades han assegurat que els cops eren evidents i amb força intensitat, però que sortosament per l’agredit -tots dos tenen una certa rellevància pública en l’àmbit de l’esport- no haurien tingut cap conseqüència rellevant.

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending