Ingressada la ciclista que ha patit un accident a Encamp

Durant unes hores s’ha hagut d’habilitar un pas alternatiu a l’avinguda del Torrent Pregó a causa del succés, que ha causat certes dificultats al trànsit

Entrada a Urgències de l'hospital.
Entrada a Urgències de l'hospital. Toni Solanelles

La ciclista que ha patit un accident aquest matí a Encamp es troba ingressada a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell. La col·lisió s’ha produït aquest matí passant la població, i ha obligat al departament de mobilitat a adequar un pas alternatiu a la CG2, a l’avinguda del Torrent Pregó. El trànsit s’ha pogut obrir unes hores després amb normalitat.

Cap a les 11:20 d’aquest dijous s’ha rebut l’avís d’un accident entre Encamp i Meritxell, a l’alçada d’una de les benzineres de la zona. Fins allà s’han desplaçat els serveis d’emergències requerits, que han acudit per fer les tasques pertinents i traslladar la ciclista ferida fins a l’hospital. Finalment ha quedat ingressada amb lesions agudes, encara per especificar.

No ha estat l’únic accident de la jornada a la xarxa viària. Ja a la tarda, a tres quarts de quatre, una topada entre una motocicleta i un turisme ha provocat ferides al conductor del primer dels vehicles. El sinistre ha tingut lloc a la carretera secundària d’Anyós, entre una Yamaha Max XP-500, amb matrícula del país, i un turisme Citroen C4 espanyol. La víctima, un home de 65 anys, ha sofert contusions lleus.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending