S’oposa a ser condemnat per la via ràpida i demana ser empresonat com a mesura cautelar

La fiscalia ordena la detenció d’un habitual d’altercats i batusses per no presentar-se a dormir a la presó

Una vista del centre penitenciari des de la Seu de la Justícia.
Una vista del centre penitenciari des de la Seu de la Justícia. Toni Solanelles

Detingut per no presentar-se a dormir a la presó, o per acudir-hi tard, quan va passar davant el batlle aquest va plantejar condemnar-lo per la via ràpida a una pena ferma de més temps d’arrest nocturn del que ja tenia. Conscient que incompleix més que no pas fa cas a les autoritats judicials, l’home es va oposar a la condemna per la via ràpida i va demanar com a mesura cautelar ingressar al centre penitenciari. No per dormir-hi només. Sinó per fer-hi estada integral.

La decisió judicial d’enviar aquest home, un habitual d’altercats i batusses, de forma provisional a la Comella es va donar divendres a darrera hora. Abans, havia estat detingut per ordre de la fiscalia. No és la primera vegada que el ministeri públic ha d’ordenar l’arrest d’aquest home, conegut tant per la policia com al centre de detenció. I per les autoritats judicials. Com que és un habitual de les ‘mogudes’, és habitual que tingui també penes per complir.

Molt sovint es tracta d’arrestos nocturns. És a dir, que ha d’acudir a la presó a dormir. I com ha passat en altres ocasions, ja feia alguns dies que no es presentava al centre penitenciari o s’hi presentava tard. Davant d’això, la fiscalia va enviar un ofici a la policia reclamant que fos detingut. I així va ser. La sorpresa va venir quan es va oposar a la condemna per la via ràpida i va demanar ser ingressat a la presó. I no només de nit. 

Comentaris (3)

Trending